POSLE više od 30 godina od početka radova, dugo sanjani snovi konačno postaju java, pošto će na Vidovdan, simbolično, za saobraćaj biti pušten Sektor 6 autoputske obilaznice oko Beograda, od tunela Straževica do petlje Bubanj potok. Time će se konačno kompletirati i poslednje parče Koridora 10, a radovi na ovom, važnom segmentu od 9,8 kilometara počeli su septembra 2019. godine. Tako će saobraćajni prsten u dužini od 47 kilometara od Batajnice do Bubanj potoka biti kompletiran, dok će u narednom periodu ostati da se završi treći segment do Pančeva, dužine 31 kilometar.

Mile

25.06.2023. 17:54

Za sve ove ogromne poduhvate koi srbiju cine ljepsom i komfornijom zemljom za zivot,u naj vecoj mjeri mozemo da zahvalimo presjedniku Aleksandru Vucicu. Veliki je to blagoslov za srbiju da se pojavijo jedan takav covjek na celu drzave sposoban patriota i covjek sa vizijom za buducnost. Ja licno zivim na zapadu i imam priliku da gledam ove njichove lidere al vjerujte da niko od njih nema sposobnosti prejednika Aleksandra Vucica

Milutin

25.06.2023. 19:58

Читам прву реченицу чланка и размишљам: Боже, колики је ово град када му само обилазницу граде 30 година и још је нису завршили... Део од Бубањ Потока до панчева ће градити још 20 година најмање.