LAVOVI NASTAVLJAJU NIZ: Hetafe će imati težak posao da sačuva mrežu i još teži da postigne gol na San Mamesu

O. M.

27. 09. 2023. u 12:05

ATLETIK BILBAO dočekuje ekipu Hetafea u sedmom kolu španske La lige. Utakmica je zakazana za 19 časova na stadionu San Mames.

ЛАВОВИ НАСТАВЉАЈУ НИЗ: Хетафе ће имати тежак посао да сачува мрежу и још тежи да постигне гол на Сан Мамесу

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Domaćin je četvrti na tabeli sa 13 bodova, četiri manje od lidera Barselone koja ima i meč više.

Bilbao je izgubio na startu La lige od madridskog Reala, a onda je vezao pet utakmica bez poraza u kojima je ostvario četiri trijumfa i jedan remi bez golova.

Osim Reala koji je sa 2:0 pokorio "lavove sa San Mamesa", samo su još igrači Betisa uspeli da pogode mrežu Unaja Simona i to u porazu od 4:2. Vilijan Hose i Isko dali su dva gola u prvih deset minuta ovog susreta, ali je do poluvremena Bilbao stigao do poravnanja da bi u nastavku ostvario potpuni preokret.

Trener Ernesto Valverde je za razliku od prethodnih godina prilično konzistentan u odabiru formacije i taktike. Forsira 4-2-3-1 sa Guruzetom u špicu i braćom Vilijams po krilima. Ekipa ne dozvoljava mnogo prilika protivniku, ali se ne brani nego koristi brzu tranziciju za stalne pretnje u napadu. Mlađi Vilijams, Niko, neće igrati zbog povrede, ali će ga menjati ništa manje opasni Aleks Berenger.

Ovaj duel za Bilbao dolazi između dva lokalna derbija protiv ekipa iz Baskije. Posle Alavesa koga su pobedili prethodnog vikenda, sledećeg ih očekuje duel sa Real Sosijedadom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)