BALKANSKA KOLONIJA NAPADA LIGU ŠAMPIONA: ''Građani'' se nalaze u odličnoj formi

V.M.

12. 07. 2023. u 10:25

U kvalifikacijama za najeltinije evropsko takmičenje Astana će dočekati Dinamo iz Tbilisija.

БАЛКАНСКА КОЛОНИЈА НАПАДА ЛИГУ ШАМПИОНА: Грађани се налазе у одличној форми

FOTO: Privatna arhiva

Oba tima već uveliko igraju domaća prvenstva, tako da je reč o timovima koji spremni ulaze u ovaj meč.

Što se tiče domaćina, on je u veoma dobroj formi. Nakoon 16 odigranih kola u kazahstanskoj Premijer ligi zauzima drugo mesto, ali je izjednačen po broju bodova sa liderom Ordabasijem i očekuje ga velika borba za titulu.

Astana je nanizala tri vezane pobede u prvenstvu, ali za vikend je u revašu finala kupa poražena od Ordabasija koji je preokrenuo deficit iz prvog meča i došao do trofeja ukupnim rezultatom 2:1. 

U redovima popularnih ''građana'' nalazi se veliki broj igrača sa Balkana poput Josipa Čondrića, Alekse Amanovića, Igora Ivanovića, kao i bivše uzdanice veznog reda Crvene zvezde, Dušana Jovančića.

Sa druge strane, Dinamo igra promenljivo ove sezone i zauzima četvrto mesto gruzinskog prvenstva. Ipak, u dobroj atmosferi dočekuje ovaj susret jer je krajem juna osvojio Superkup Gruzije. To takmičenje se igralo pre dve nedelje, a ekipa iz prestonice je u njemu savladala Dila Gori i Dinamo Batumi (oba protivnika na penale).

Današnji rivali se nikada nisu sastajali, a mi verujemo da će oba tima uprezno igrati i da ćemo gledati dosta tvrd meč bez mnogo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024