ŠAMPION IDE PO BODOVE NA ZAPAD IRSKE: Slajgo je samo jednom sačuvao mrežu ove sezone

O. M.

05. 06. 2023. u 10:45

ŠAMPION Irske Šamrok rovers gostuje ekipi Slajgo roversa u 19. kolu Premijer divizije. Utakmica je na programu ovog ponedeljka od 19 časova na stadionu ''Šougraunds''.

ШАМПИОН ИДЕ ПО БОДОВЕ НА ЗАПАД ИРСКЕ: Слајго је само једном сачувао мрежу ове сезоне

Profimedia

Slajgo je ove sezone bleda senka prošlogodišnje ekipe koja je osvojila peto mesto. Sada su posle 18 utakmica sa 22 boda na 7. mestu na tabeli i samo četiri boda iznad zone ispadanja. 

Na svom ''Šougraundsu'' ostvarili su pobede u prve dve utakmice, ali od tada su se samo jednom radovali pred domaćim navijačima.

U poslednjih pet mečeva ostvarili su samo jednu pobedu, u pretprošloj rundi protiv drugoplasirnaog Deri sitija. Na dosadašnjih 18 utakmica samo jednom su sačuvali mrežu pa je malo verovatno da će protiv šampiona i lidera prvenstva to ostvariti danas.

Šamrok je prvi na tabeli sa 36 bodova posle 19 utakmica i ima bod ispred Deri Sitija. Bili su neporaženi u 13 utakmica i u fantastičnom nizu od šest pobeda pre nego što su izgubili dve utakmice. Ali prekinuli su taj niz od dva poraza pobedom protiv Dandalka u petak.

Sa 37 postignutih golova, Šamrok ima najbolji napad u ligi i samo dva puta nije uspeo da zatrese mrežu protivnika u dosadašnjem toku takmičenja.

U gostima su pretrpeli samo jedan poraz, i to u poslednjoj utakmici protiv Korka, gde su imali dva crvena kartona.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista