KO JE GLAVNI U GRADU? Pauza je završena - kreću ispiti za "studente"

N.P.

26. 01. 2023. u 08:38

TIM Sabaha sastaje se sa Nefčijem u meču 19. kola azerbejdžanske Premijer lige.

КО ЈЕ ГЛАВНИ У ГРАДУ? Пауза је завршена - крећу испити за студенте

Profimedia

Domaćin je u prvom delu sezone osvojio drugo mesto na tabeli sa 43 osvojena boda, deset manje od lidera i aktuelnog šampiona Karabaga. Popularni "studenti" su ostvarili 13 pobeda, četiri remija uz samo jedan poraz. U svom poslednjem nastupu pred pauzu fudbaleri Sabaha su nadigrali u gostima Samgajt 6:0.

Ekipa Nefčija je jesenji deo sezone završila na trećem mestu azerbejdžanske Premijer lige sa 38 sakupljenih bodova. Nakon 18 odigranih kola "naftaši" imaju učinak od 12 pobeda, dva remija i četiri poraza uz ostvarenu gol-razliku 35:19. Tim Nefčija je u prethodnom susretu u šampionatu savladao na svom terenu Šamahi rezultatom 3:0.

U minulom međusobnom duelu Sabah je bio bolji od Nefčija u pravoj goleadi, rezultat nakon poslednjeg sudijskog zvižduka bio je 3:2. Svakako nas očekuje sjajan gradski derbi u Bakuu gde izrazitog favorita nema, i zato savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: |1+&2+ (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)