"TOBDŽIJE" NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Pobeda ili zbogom Ligi šampiona

V.D.

16. 04. 2022. u 09:27

U 33. kolu engleske Premijer lige Arsenal ide u goste jako neugodnom Sautemptonu koji nije slavio na poslednjih šest mečeva.

ТОБЏИЈЕ НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Победа или збогом Лиги шампиона

FOTO: AP

Arsenal je neočekivano poražen na svom terenu od Brajtona. Čini se da "Tobdžije" posustaju kada je borba za Ligu Šampiona u pitanju. Gubitak tri važna boda na domaćem terenu, u finišu sezone je nešto što nikako nije smelo da se dogodi ekipi iz severnog Londona. Od poslednjih pet utakmica Sautempton je poražen na četiri.

"Sveci" su u velikom padu forme. Na svom terenu sa 0:6 ih je deklasirao Čelsi nanevši im tako najubedljiviji poraz ove sezone. Arsenal bodove izgubljene na domaćem terenu u prošlom kolu, želeće da nadoknadi već danas.

FOTO: AP/Tanjug

Tim sa "Emirejtsa" ipak neće imati tako lak zadatak kako se u prvi mah čini. Bez obzira na lošu formu, Sautempton je tokom sezone više puta dokazao da je neugodan protivnik.

Lider na tabeli Mančester siti nije uspeo da odnese tri boda sa "Sent Merisa". Sve to "Tobdžije" navodi na oprez i ozbiljan pristup meču.

Sautempton nema šta da izgubi. "Sveci" su izborili opstanak o izlasku u Evropu odavno ne maštaju. Arsenal je taj koji može mnogo toga da izgubi. Novi kiks će ih definitivno udaljiti od igranja u Ligi šampiona  nakon mnogo godina.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024