VAKCINISANO 80 POSTO LICA U GERONTOLOŠKOM CENTRU: Dobili drugu dozu "Fajzer" vakcine

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

23. 04. 2021. u 09:09

KORISNICI usluga Doma za stare u Zrenjaninu, vakcinisani su u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje i kako kaže direktorka Tanja Živanov, uspešno je vakcinisano 80 odsto korisnika, koji su prvu vakcinu fajzer dobili sredinom marta, a sada su i revakcinisani.

ВАКЦИНИСАНО 80 ПОСТО ЛИЦА У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ: Добили другу дозу Фајзер вакцине

Foto: B. G.

Oni koji se još nisu vakcinisali, mogu naknadno da se prijave, baš kao i zaposleni u ovoj ustanovi. 

Prema zvaničnim podacima u zrenjaninskom Gerontološkom centru, jedan korisnik je zaražen korona virusom i nalazi se na infektivnom odeljenju zrenjaninske bolnice.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni