MAJKA RADOJKA PONOS POLICIJE: MUP Srbije obeležava 8. mart

J. STOJKOVIĆ

08. 03. 2021. u 17:05

POVODOM Dana žena, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je na svojim stranicama i "profilima" na društvenim mrežama predstavilo i policijskog službenika Radojku Marković iz Surdulice.

МАЈКА РАДОЈКА ПОНОС ПОЛИЦИЈЕ: МУП Србије обележава 8. март

Foto MUP Srbije

A, njeni sugrađani odavno znaju da je ona uspešna ne samo u svom poslu, već je karijera nije omela ni u tome da bude maksimalno posvećena porodici.

- Naše koleginice dokazuju da savremena, poslovna žena, ako to želi, može podjednako da bude uspešna i kao posvećena majka. Radojka ima dve ćerke od 17 i 15 godina, te sina od deset leta, ali je aktivna, vešta, sposobna i odgovorna na svim poljima. Deca je obožavaju, kolege poštuju, a suprug podržava. Tajna njenog uspeha je u razumevanju koje ima najpre za svoje najbliže, a zatim i za sve ljude iz okruženja - saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Radojka Marković je zaposlena u surduličkoj Policijskoj stanici, u Ministarstvu unutrašnjih poslova je od 2002. - najpre je radila kao saobraćajac, potom na upravnim poslovima, a od 2019. obavlja poslove policajca u zajednici.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024