NIKADA NIJE KASNO ZA PRAVE UMETNIKE: Vranjanka glasom osvojila publiku (VIDEO)

J. S.

21. 09. 2020. u 22:46

MAJA Marinković osvojila je publiku svojim nastupima u emisiji „Nikad nije kasno“, na Prvoj televiziji.

НИКАДА НИЈЕ КАСНО ЗА ПРАВЕ УМЕТНИКЕ: Врањанка гласом освојила публику (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Ova skromna žena raskošnog muzičkog talenta iz emisije u emisiju ostavljala je i publiku i žiri bez teksta a njena izvedba pesme „Zlatni dan“ Bisere Veletanlić se dugo prepričavala.

Zanimljivo je da ova Vranjanka koja je ljubav svog života pronašla u Vrnjačkoj Banji, gde živi i radi, važi za prmotera ova dva grada.

- Što se tiče takmičenja na TV Prva „Nikad nije kasno“, dobijam odlične komentare predstavljajući Vranje i Vrnjačku Banju. Svima je moja priča simpatična, ali ja zaista osećam jednaku ljubav prema ova dva grada i svaki je na moju karijeru ostavio snažan pečat – kaže Maja za "Novosti".

Do sada se publici predstavila pesmama „Tamo gdje je sve po mom“ – Jinx, „Sve ti oprastam“ Maje Odžaklievske, koja joj je svojevremeno bila učitelj pevanja.

Maja je završila muzičku školu u Vra

nju, bila dirigent crkvenog hora, radila na lokalnoj RTV Vranje. Saradnja sa kompanijom Miss Yu donela joj je brojne zapažene nastupe u Beogradu i Vrnjačkoj Banji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKAZIVANJE NA ZNAČAJ PREVENCIJE BOLESTI: I ovog vikenda pregledi u zdravstvenim ustanovama