KONKURS ZA CRKVE I VERSKE ZAJEDNICE: Raspisan je u Paraćinu, rok za prijavljivanje do 13. septembra

Зорана Рашић
Zorana Rašić

07. 09. 2022. u 16:04

U TOKU je javni konkurs za dodelu sredstava koji je Opština Paraćin raspisala 29. avgusta za izbor projekata crkava i tradicionalnih verskih zajednica za (su)finansiranje iz budžeta u 2022. godini.

КОНКУРС ЗА ЦРКВЕ И ВЕРСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ: Расписан је у Параћину, рок за пријављивање до 13. септембра

Foto: Z. Rašić

Raspodeliće se 1.200.000 dinara, a pravo učešća na ovom ponovnom javnom pozivu nemaju crkve i verske zajednice koje su već koristile namenska sredstva za ovu godinu po prethodnom javnom pozivu.

Rok za prijavljivanje je petnaest dana od dana objavljivanja konkursa, odnoso do 13. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)