BEZ PREMINULIH, U KOVID ZONI ČETVORO: Korona presek za Gornji Milanovac

M. BOŠNjAK

18. 03. 2022. u 09:24

DOBRE su i današnje vesti iz kovid zone Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu: tokom minula 24 sata nema preminulih, u njoj su trenutno hospitalizovana četiri pacijenta.

БЕЗ ПРЕМИНУЛИХ, У КОВИД ЗОНИ ЧЕТВОРО: Корона пресек за Горњи Милановац

Foto: M. Bošnjak

- Kod tri je potvrđen korona virus, jedan ima negativan rezultat testa. U protekla 24 sata primljene su dve osobe, sa simptomima koji ukazuju na taj virus, jedan pacijent je otpušten na kućno lečenje – izjavio je dr Predrag Šutić, v. d. direktora te bolnice.

Smanjuje se broj osoba novoobolelih od kovida-19, kojih prema podacima iz Doma zdravlja u ovom gradu ima još petoro, među njima dvoje dece. U kovid ambulanti te ustanove juče je pregledano 140 osoba, od njih u pedijatrijskoj kovid ambulanti 41 dete, na hospitalizaciju su upućene dve osobe.

Od marta 2020. godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u rudničko-takovskom kraju preminulo je 240 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 10.174. Od tog broja, samo od početka avgusta prošle 2021. godine do danas, obolelo je njih 7.877, od kojih 1.098 dece.

BONUS VIDEO - DRŽAVA SPREMA ŠEST NOVIH MERA ZA STUDENTE: Akademce očekuju brojne pogodnosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)