DOKUMENT o pozitivnom testu na kovid 19 Novaka Đokovića je validan, izdat od strane nadležne institucije Srbije, i on ga je dobio istog dana, u večernjim satima, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

miloje

14.01.2022. 17:48

Pitanje novinara CNN je tendenciozno i zlonamerno, pogotovo njegovo drugo pitanje posto je dobio odgovor. Ako mu je receno da je dokumenat autentican i ispravan, svako dalje navodjenje nekakve nemacke neformalne grupe koja tvrdi nesto potpuno besmisleno je cisti bezobrazluk. Zao mi je sto mu g. Gojkovic nije odgovorio onako kako je doticni novinar zasluzio obzirom da pitanje pokazuje koliko on uvazava odgovor ministra.

Griška

14.01.2022. 19:44

Zasto se neko javno ne oglasi i o tome da je na početku epidemije apelovano da svi koji imaju neki vid alergije ne treba da iz zdravstvenih razloga prime vakcinu. Opste je poznato a i knjigu je o tome objavio, da najbolji teniser sveta ima izvesnu alergiju zbog koje strogo pazi na ishranu. Kako uopšte onda neko moze da se poziva na obaveznost vakcinacije kada ona moze kod nekih osoba da izazove alergijsku reakciju i drugi vid kontraindikacije? Da li neko moze da na svoju dusu primi odgovornost za takve slucajeve nametanjem obavezne vakcinacije? I da mu jos sudeeee?!

iz glave

14.01.2022. 19:51

Суд Аустралије је пресудио да је документације у реду и зашто подлежемо гебелсовским спиновима ... одлуку Суда је нарушио министар, што је у демократским, правним и праведним друштвима немогуће!!!