VESELIN VUJOVIĆ SPUŠTA LOPTU: Pravi rezultat Đerone videće se na Evropskom prvenstvu

Novosti online

26. 01. 2021. u 15:28

LEGENDARNI rukometni trener Veslin Vujović govorio je o novom selektoru Srbije Toniju Đeroni i odličnom startu koji je ovaj Španac imao na klupi "orlova".

ВЕСЕЛИН ВУЈОВИЋ СПУШТА ЛОПТУ: Прави резултат Ђероне видеће се на Европском првенству

FOTO: D. Pozderović

Takođe, nekadašnji strateg Slovenije govorio je i o budućnosti našeg rukometa.

- Iznenađen sam igrom protiv Francuske u oba meča, bilo je neverovatno. Kada imate čoveka koji priča drugi jezik, za razliku od našeg u situaciji kada igrači ćute, posle šturih saveta onda se oni međusobno dogovore "Ja ću tebi, ti ćeš meni" ne razmišljajući da li će im selektor zameriti zbog izmišljanja. Kada se to odigra na terenu, trener prihvata to kao svoje, baš ga briga za drugi dogovor. Rezultat trpi sve - ocenio je Vujović gostujući u podkastu na sajtu "Balkan-handball".

Toni Đerona je odlično startovao na klupi Srbije/FOTO: RSS

Ipak, trener banjalučkog Borca malo spušta loptu i ističe da ništa veliko još uvek nije napravljeno i da će se sve videti na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj koje se održava sledeće godine.

- Ne smemo da stvaramo euforiju. Kada odemo na EP videće se pravi rezultat Đerone, srce i hrabrost naših igrača i kvalitet. Kao u svakoj vezi, sve u početku funkcioniše fenomenalno. Rezultat je ispratio sve, ali kada se duže živi u braku onda se dešavaju problemi. Ovaj hrče, onaj nije spustio dasku na wc šolju, frka, svađa... Sačekaćemo pa da vidimo - poručio je Vujović.

Podsetimo, Srbija je pod vođstvom Tonija Đerone kao domaćin pobedila Francusku sa 27:24, dok je u gostima remizirala 26:26.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024