STIVEN ADAMS NE RAZUME KUKANJE NBA IGRAČA U ORLANDU: Ovo nije Sirija, živimo u prokletnom odmaralištu

Novosti online

21. 07. 2020. u 09:43

NBA igrači kukaju na uslove života u Orlandu od kada su ušli u spcijalno uređen kampus samo za njih.

СТИВЕН АДАМС НЕ РАЗУМЕ КУКАЊЕ НБА ИГРАЧА У ОРЛАНДУ: Ово није Сирија, живимо у проклетном одмаралишту

Stiven Adams foto: EPA

Istina je da im je u Diznilendu ograničen radijus kretanja, da im nije kao kod kuće, ali je sve napravljeno po njihovim standardima koliko je to dozvolio protokol zaštite od virusa korona.

Jedan od onih koji boravak u vanrednim uslovima podnosi normalno jeste centar Oklahoma sitija Stiven Adams, kog je u Diznilendu “zakačio” i rođendan.

- Morate biti svesni: Ovo nije Sirija. Živimo u prokletnom odmaralištu i nije baš tako teško kao što predstavljate. Svi se žale jer svi imaju neke svoje sklonosti, ali to nije ništa ozbiljno. Malo suve hrane, tu i tamo može biti dosadno, ali dobro smo. To je sjajno mesto jer svi timovi žive na istom mestu - rekao je centar Oklahome novinarima na konferenciji.

Adams je prokomentarisao i nove uslove za igru, jer će se NBA utakmice prvi put igrati pred praznim tribinama i bez buke i huka publike. Ovaj igrač je imao vrlo dobro zapažanje:


- Moglo bi da bude mnogo više tehničkih grešaka, jer će sudije čuti sve što igrači kažu. Mnogo razgovaramo iza njihovih leđa, ali oni nas zaista ne slušaju jer je buka na sve strane. Sada nema ko da pravi buku, pa će to biti najveća promena.

Timovi već 10 dana treniraju u Diznilendu, gde su prvo bili u obaveznoj izolaciji. Nastavak sezone počinje 30. jula. Pripremne utakmice počeće u sredu 22. jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVE REČI IRVINGA: Sjajni šuter ismejao američki drim-tim