''I AKO PITBUL NIJE U DOBROJ FORMI, OPET MOŽE DA VAS IZUJEDA'' Zek Ledej oprezan pred gostovanje dvostrukom prvaku Evrope

Novosti online

15. 03. 2023. u 16:12 >> 18:01

Košarkaši Partizana gostuju Efesu u okviru 29. kola Evrolige, a krilni centar crno-belih poziva na oprez.

И АКО ПИТБУЛ НИЈЕ У ДОБРОЈ ФОРМИ, ОПЕТ МОЖЕ ДА ВАС ИЗУЈЕДА Зек Ледеј опрезан пред гостовање двоструком прваку Европе

FOTO: M. Vukadinović

Vrlo bitna utakmica za Partizan što se plasmana u top 8 fazu Evrolige tiče, a Ledej od svojih saigrača očekuje borbu u Turskoj.

– Idemo da igramo jako, da odradimo ono što moramo. Borićemo se, imali smo tešku utakmicu u derbiju, ali pokazali smo karakter. Rasetmo kao tim i tako treba da nastavimo. – rekao je Zek.

Svestan je jačine Efesa i širine njihove klupe, i da ne sme da ih zavara što je dvostruki uzastopni prvak Evrope u blagoj krizi forme.

– Iako pitbul nije u dobroj formi, opet može da vas izujeda. Moramo da se pripremimo i znamo šta nas tamo očekuje. Imaju talentovane igrače koji su dugo zajedno. Moramo sa da se borimo i slušamo trenera. Protiv koga god da igramo, on ima ceo oporavljen roster. – jasan je prvotimac crno-belih.

BONUS VIDEO: Nikad veće interesovanje medija za izbore u FSS-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!