NUDIO KOFER PARA ZVEZDI ZA MEČ: Pretučen bivši predsednik francuskog velikana

Novosti online

04. 04. 2021. u 15:14

NEKADAŠNjI predsednik Olimpika iz Marseja Marseja Bernar Tapi, koga Srbija pamti iz Barija, našao se na meti provalnika.

НУДИО КОФЕР ПАРА ЗВЕЗДИ ЗА МЕЧ: Претучен бивши председник француског великана

FOTO: AP/Tanjug

On je zajedno sa suprugom Dominik doživeo brutalno nasilje u svom porodičnom domu. Pljačkaši su upali u kuću dok je par spavao, a potom su im naneli teške povrede, preneli su francuski mediji.

Supružnike su provalnici zlostavljali, vezivali i prebijali, navodi se da su ih udarali i bejzbol palicom sve dok Tapi nije pokazao gde stoji nakit i dragocene stvari. Kako prenose mediji Dominik je zbog povreda završila u bolnici. 

Dok je bivši predsednik francuskog fudbalskog tima odbio je da ide u bolnicu, a pomoć je u kuću pristigla kada su komšije videle šta se događa i pozvale policiju.

Na čelu Marseja Tapi je bio baš kada je Crvena zvezda pobedila tu ekipu u Bariju čuvene 1991. godine.

U prošlosti je osuđivan zbog nameštanja mečeva na osam meseci zatvora i dve godine uslovno. Zbog toga su franskuckom velikanu svojevremeno oduzimani trofeji. 

Svojevremeno je tehnički direktor Crvene zvezde u vreme finala u Bariju 1991, Vladimir Cvetković, potvrdio da je na ljude iz kluba vršen pritisak da "prodaju" tu utakmicu. On je tvrdio da je pritisak stizao direktno od ljudi bliskih Tapiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri