POKLONI OD SRCA: FS Loznica poklonio 150 lopti

V.Mitrić

27. 02. 2021. u 22:54

FUDBAL jeste sport i igra čija je popularnost planetarnih razmera, ali, uprkos tome, neprestano treba da radimo da njegovoj daljoj afirmcaiji radi generacija koje dolaze.

ПОКЛОНИ ОД СРЦА: ФС Лозница поклонио 150 лопти

FOTO: V. Mitrić

Zdravo način života, uz ovaj sport, je samo jedna od blagodeti, i zato je važno da mi koji smo njegovi delatnici budemo posvećeni potpuno, savesni i odgovorni, rekao je Milutin Baštovanović, predsednik Fudbalskog saveza Loznice, koji je, sa saradnicima, uručio 150 lopti za 36 klubova iz lozničkog i malozvorničkog kraja.

Nema, kaže Baštovanović, "ni jednog nevažnog kluba, ni fudbalera, jer su svi dragoceni, posebno oni koji, u oskudnim uslovima, održavaju svoje klubove, a uz to, postiži vredne rezultate i predstavljaju neku vrstu rasadnika talenata".

- Za ljude u lozničkom i malozvorničkom kraju fudbalske utakmice su bile i ostale priredbe na kojima se okuplja dosta ljudi, koji osim što gledaju utakmice, koriste priliku da se druže, razgovaraju i dogovarju i o mnogim drugim stvarima koje život znače – kaže Baštovanović, koji potiče iz legendarne sportske porodice, u kojoj je, pored ostalog, njegov otac Mihailo Mića bio i ostao jedan od najuglednijih, najomiljenijih i najuspešniji sportskih radnika u Srbiji i regionu.

FOTO: V. Mitrić

Novac za lopte, koje su darovane, ostao je zahvljaujući domaćinskom radu u FS Loznice, gde rečju i delom pokazuju da vode računa o budućnosti fudbala u ovom delu Srbije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima