POKLONI OD SRCA: FS Loznica poklonio 150 lopti

V.Mitrić

27. 02. 2021. u 22:54

ПОКЛОНИ ОД СРЦА: ФС Лозница поклонио 150 лопти

FOTO: V. Mitrić

FUDBAL jeste sport i igra čija je popularnost planetarnih razmera, ali, uprkos tome, neprestano treba da radimo da njegovoj daljoj afirmcaiji radi generacija koje dolaze.

Zdravo način života, uz ovaj sport, je samo jedna od blagodeti, i zato je važno da mi koji smo njegovi delatnici budemo posvećeni potpuno, savesni i odgovorni, rekao je Milutin Baštovanović, predsednik Fudbalskog saveza Loznice, koji je, sa saradnicima, uručio 150 lopti za 36 klubova iz lozničkog i malozvorničkog kraja.

Nema, kaže Baštovanović, "ni jednog nevažnog kluba, ni fudbalera, jer su svi dragoceni, posebno oni koji, u oskudnim uslovima, održavaju svoje klubove, a uz to, postiži vredne rezultate i predstavljaju neku vrstu rasadnika talenata".

- Za ljude u lozničkom i malozvorničkom kraju fudbalske utakmice su bile i ostale priredbe na kojima se okuplja dosta ljudi, koji osim što gledaju utakmice, koriste priliku da se druže, razgovaraju i dogovarju i o mnogim drugim stvarima koje život znače – kaže Baštovanović, koji potiče iz legendarne sportske porodice, u kojoj je, pored ostalog, njegov otac Mihailo Mića bio i ostao jedan od najuglednijih, najomiljenijih i najuspešniji sportskih radnika u Srbiji i regionu.

FOTO: V. Mitrić

Novac za lopte, koje su darovane, ostao je zahvljaujući domaćinskom radu u FS Loznice, gde rečju i delom pokazuju da vode računa o budućnosti fudbala u ovom delu Srbije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)