DVA BURGERA PO CENI JEDNOG: Lanac brze hrane sprda Azara

Novosti online

03. 02. 2021. u 17:07

AGONIJI Edena Hazarda u Real Madrid kao da nema kraja. Prešao je na Santjago Bernabeu iz Čelsija u spektakularnom transferu vrednom 150 miliona evra u leto 2019. godine, a od tada je bio povređen ukupno 238 dana.

ДВА БУРГЕРА ПО ЦЕНИ ЈЕДНОГ: Ланац брзе хране спрда Азара

Foto: EPA-EFE/ Oli Scarff / POOL

Belgijanac je za godinu i po dana u Realu odigrao 35 utakmica i postigao četiri gola, a španski mediji odavno upozoravaju da će, ako se ovako nastavi, postati najveći promašaj Madrida svih vremena.

Pored problema s povredama, a poslednja koju je zaradio je jubilarna deseta otkako je potpisao za španskog giganta, Belgijanca muči i kilaža, što je donekle i razumljivo imajući u vidu koliko je odsečen od terena, pa time i sa treninga.

Sad su Azara počeli da sprdaju i drugi. Poznati američki lanac brze hrane, tačnije španska ispostava istog, objavio je na Tviteru svoje viđenje situacije, odnosno razloga Azarovih problema sa kilažom.

- Razlog Azarovog odsustva je taj što Belgijanac iskorištava akciju u našem restoranu, "dva burgera po ceni jednog" - napisali su na zvaničnom nalogu iz španskog burger kinga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju