TRENER ČUKARIČKOG PRED GENK: ''Pokušaćemo na lep način da se oprostimo od međunarodnih takmičenja''

Novosti online

11. 12. 2023. u 15:50

Fudbaler Čukaričkog Nenad Stanković izjavio je danas u Beogradu da će njegov tim pokušati u Belgiji da se na lep način oprosti od međunarodnih takmičenja.

ТРЕНЕР ЧУКАРИЧКОГ ПРЕД ГЕНК: Покушаћемо на леп начин да се опростимо од међународних такмичења

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Čukarički će u četvrtak gostovati ekipi Genka u poslednjem, šestom kolu grupe F Lige konferencija.

- Još nismo preboleli poraz od Ferencvaroša u Leskovcu, kontrolisali smo meč do 85. minuta, imali smo vođstvo, ali smo na kraju ostali bez osvojenog boda. Ostaje nam meč u Genku, protiv izuzetne belgijske ekipe, koja je i u prvom meču u Srbiji pokazala kvalitet. Ali, i mi smo tada odigrali sjajno drugo poluvreme. I ujedno videli da za uspeh u Evropi nije dovoljno 45 minuta. Borićemo se, pokušati da se na lep način oprostimo od međunarodnih takmičenja - istakao je Stanković, prenosi zvanični sajt kluba.

Čukarički je sinoć u gostima savladao ekipu Javora 2:1 u 18. kolu Superlige Srbije, a pobednički gol postigao je Stanković u 89. minutu.

- Fenomenalan osećaj! Posebno zbog momenta u kojem je postignut pogodak, i zbog važnosti, s obzirom na to da je bio za pobedu na teškom gostovanju. Čim sam video da lopta ide ka meni, znao sam da ću šutnuti i da će biti dobro. Iako sam čuo neke glasove u tom trenutku, čuo sam da je loptu tražio Adžić, ali sam isto tako verovao da će ovako ispasti najbolje. Srećom, tako je i bilo - rekao je Stanković.

On je istakao da je zadovoljan pobedom protiv Javora.

- Na kraju je ispalo najbolje moguće, osvojili smo tri boda, popeli se na četvrto mesto, nastavili sa serijom pobeda. Ali, verujte mi, više bih voleo da je bilo lakše. Ipak, na onako teškom terenu to nije ni bilo moguće, a moram da priznam i da je Javor izuzetno kvalitetna ekipa, koja nas je prilično namučila. Opet, naš trijumf je čist kao suza, sasvim zaslužen, bez ijedne mrlje - dodao je Stanković.

Čukarički će do kraja sezone u Superligi odigrati dva meča i to protiv IMT-a i lučanske Mladosti.

- Bilo bi fantastično da vežemo još te dve pobede. Ali, znamo da igramo protiv rivala koji su vrlo dobri, znamo da u domaćem šampionatu svako svakog može da pobedi. IMT nas je jednom već ubedljivo savladao, to nam je dovoljna opomena. Ipak, imamo sasvim dovoljno vremena do te dve utakmice, za sada razmišljamo samo o gostovanju u Belgiji - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)