ZVEZDA POČELA PRODAJU ULAZNICA: Evo koliko je potrebno novca za Ligu šampiona

Novosti online

20. 06. 2023. u 12:39

Fudbalski klub Crvena zvezda počeo je onlajn prodaju premijum sezonske ulaznice za predstojeću sezonu, u kojoj će ekipa braniti duplu krunu i igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

ЗВЕЗДА ПОЧЕЛА ПРОДАЈУ УЛАЗНИЦА: Ево колико је потребно новца за Лигу шампиона

M. Vukadinović

Kako je danas saopšteno, onlajn kupovinom premijum sezonske karte svi kupci ostvaruju uračunat popust od 1.000 dinara. Premijum sezonske ulaznice pružaju navijačima mogućnost da obezbede svoje mesto na severnoj, zapadnoj ili istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" za sve utakmice koje će prvotimci Zvezde odigrati na domaćem terenu u Super ligi Srbije, Kupu Srbije i grupnoj fazi Lige šampiona.

Vlasnici sezonskih ulaznica iz prošle sezone kupiće ovogodišnje po nižim cenama, a jedini uslov je da u predstojećoj sezoni budu članovi kluba.

U tom slučaju cena premijum ulaznice za severnu tribinu koštaće 9.500 dinara, za istočnu 16.000, a za zapadnu tribinu 19.500 dinara.

Oni koji nisu prošle sezone kupili sezonsku ulaznicu, sada će uz kupljenu članarinu za sezonu 2023/2024 moći da kupe premijum ulaznicu po cenama od 14.500 dinara za sever, 25.000 za istok i 30.000 dinara za zapad.

Zvezda je navela da su utakmice, naročito u Ligi šampiona, uspomene za ceo život i da će u želji da svim navijačima omogući komfor na stadionu "Rajko Mitić", klub unaprediti infrastrukturu, odnosno renovirati zapadnu, istočnu i južnu tribinu. Takođe, na severnoj tribini će biti postavljen novi šank, dok će se kapacitet zapadne tribine smanjiti u cilju sprečavanja stajanja tokom trajanja utakmice.

Zvezda je napomenula i da će blagovremeno obavestiti navijače o kupovini sezonskih ulaznica koje ne uključuju utakmice grupne faze Lige šampiona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?