"MOJA PORODICA ŠEST GODINA PREŽIVLJAVA GOLGOTU": Milan Borjan ne može i neće više da ćuti, pomenuo i Čovića

Novosti online

06. 03. 2023. u 10:18

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je i na 169. večitom derbiju bio na meti uvreda “grobara”. Tačnije, uvrede sa tribina bile su upućene njegovoj supruzi Snežani. Ovog puta, Borjan je odlučio da progovori o tim dešavanjima.

МОЈА ПОРОДИЦА ШЕСТ ГОДИНА ПРЕЖИВЉАВА ГОЛГОТУ: Милан Борјан не може и неће више да ћути, поменуо и Човића

FOTO: M. Vukadinović

– Moja porodica šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vređaju u svakom derbiju – rekao je Milan Borjan za Sportski žurnal.

Ističe da je bio začuđen kada je sve počelo.

– Pritisak je prvo bio čudan. Iznenadio sam se, pa šokirao, bilo je i teško. Statistika u derbijima pokazuje da to kod mene izaziva inat i glad koji rezultira odličnim učinkom u derbijima. Ne razmišljam, isključim se, shvatio sam ko su ti ljudi, ne želim da komentarišem njihove živote. Oni neka nastave da vređaju, a ja ću da pobeđujem.

Na pitanje da li će vređanje sa tribina ikada da prestane, Borjan je odgovorio:

– Koliko znam, diraju samo moju i Čovićevu porodicu i predsednika države. Da li će prestati – ne znam, ako ikada budem na nekoj funkciji u srpskom fudbalu trudiću se da ne ispašta niko. Frustrirajuće je da moj sin, koji sa šest godina perfektno čita i latinicu i ćirilicu, može da pročita da mu vređaju mamu i tatu. Tu smo gde smo, probaćemo da mu objasnimo kako funkcioniše, mada je i nama neshvatljivo.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja