POSLAO GA U BOLNICU, A ONDA... Evo šta je uradio Zvezdin špic Pešić nakon što je na derbiju povredio Partizanovog Belića

Novosti online

05. 03. 2023. u 16:05

FUDBALERI Partizana izgubili su u 169. večitom derbiju od Crvene zvezde sa 1:0, a i danima nakon strastvenog okršaja srpskih velikana glavna fudbalska tema u našoj zemlji su dešavanja sa tog meča.

ПОСЛАО ГА У БОЛНИЦУ, А ОНДА... Ево шта је урадио Звездин шпиц Пешић након што је на дербију повредио Партизановог Белића

FOTO: M. Vukadinović

Golgeter Crvene zvezde, Aleksandar Pešić, gostovao je prethodne noći na "TV Arena sport". On je izrazio zadovoljstvo svojom partijom iako nije uspeo da savlada golmana crno-belih Aleksandra Popovića. Štoper Partizana Svetozar Marković je uspeo da ga dobro sačuva.

- Privatno treniramo kod istog trenera, znamo se. Bilo je pošteno sportsko nadmetanje sa obe strane. Moj učinak? Zadovoljan sam, dobio sam dosta duela, zadržao par nekih bitnih lopti kada je Partizan vršio pritisak, u suštini je okej. Menjao bih sve to za gol, ali uvek može bolje - rekao je Pešić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Tokom drugog poluvremena Pešić je bio akter zastrašujuće scene kada je naleteo na Belića koji je u tom trenutku ostao i bez svesti i morao je da napusti teren. Iz Humske je potom stiglo obaveštenje da je hrabro srce Partizana završilo u bolnici, a Zvezdin napadač ističe da mu se izvinio odmah po okončanju večitog derbija. 

Pešić je i sinoćnje televizijsko gostovanje iskoristio da mu još jednom uputi izvinjenje.

- Želeo bih da se još jednom izvinim Kristijanu Beliću, zvao sam ga i posle utakmice, povukla me je lopta. Čuli smo se i on je video snimak, i Katai je odmah pritrčao - objasnio je Pešić.

FOTO: M. Vukadinović

BONUS VIDEO: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!