PARTIZAN VIŠE NIJE SAM NA DRUGOM MESTU: Crno-beli i crno-beli na istoj poziciji

Novosti online

05. 03. 2023. u 16:36

Crvena zvezda i Partizan sastali su se u 169. prvenstvenom okršaju, a ne samo da se taj "večiti derbi" nije završio kako su se crno-beli nadali, već od danas nisu usamljeni na drugoj poziciji na tabeli.

ПАРТИЗАН ВИШЕ НИЈЕ САМ НА ДРУГОМ МЕСТУ: Црно-бели и црно-бели на истој позицији

FOTO: M. Vukadinović

Naime, nakon što je Crvena zvezda je u vrlo burnom derbiju pobedila Partizan, ekipu iz Humske je po broju bodova (50) sustigao Čukarički.

"Brđani" su u prvom meču 25. kola Mocartbet Superlige Srbije savladali Radnik sa 1:0, a gol za pobedu je, osam minuta pre kraja, postigao Nemanja Tošić.

Utakmica je završena pomalo burnoi, jer je u 87. minutu isključen trener Radnika Slavoljub Đorđević, koji je prethodno žestoko protestovao kod glavnog sudije, Predraga Janjuša.

Danas će biti odigrana još dva superligaška meča, a sastaju se Napredak - Spartak (od 16 sati) i Voždovac - Vojvodina (18).

U nedelju igraju Novi Pazar - Radnički Kragujevac (14), Javor - Mladost Lučani (16) i Mladost GAT - Radnički Niš.

U utorak će biti odigran derbi meč ovog kola, kada će TSC u Bačkoj Topoli od 18.30 dočekati Crvenu zvezdu. Poslednji meč 25. kola na programu je u sredu od 18.30 časova, a u Beogradu će se sastati Partizan i Kolubara.

Tabela Superlige Srbije u fudbalu

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)