FILIPOVIĆ PRED VRATIMA HUMSKE: Partizan na pragu dovođenja drugog pojačanja

N. I.

16. 06. 2022. u 22:52

FUDBALERI Partizana u subotu kreću na pripreme u Sloveniju. Novi trener crno-belih Ilija Stolica će na put da povede ekipu koja će u Ptuju da provede naredne dve nedelje.

ФИЛИПОВИЋ ПРЕД ВРАТИМА ХУМСКЕ: Партизан на прагу довођења другог појачања

FOTO: Nebojša Paraušić

 Šef struke je sa većom grupom fudbalera obavio razgovore, a čelnici kluba i to oni iz sportskog sektora, takođe rade svoj deo posla. Misija je jasna: dovođenje preko potrebnih pojačanja za sezonu koja počinje veoma brzo, već 9. jula.

Prvo pojačanje je stiglo i to je povratnik u Humsku, levi bek Zlatan Šehović koji je prekjuče potpisao ugovor. Uz iskusnijeg kolegu Slobodana Uroševića, Šehović će moći da "zatvori" levu stranu ekipe Ilije Stolice. Kao sledeće pojačanje u defanzivnoj liniji pominje se Aleksandar Filipović koji će u novom timu Ilije Stolice igrati na poziciji desnog beka.

On trenutno nosi dres beloruskog Bate Borisova i crno-beli su spremni da plate obeštećenje za 27-godišnjeg fudbalera koji je sa Stolicom već sarađivao u ekipi Voždovca, pa je bio i učesnik poslednje pobede "zmajeva" nad Zvezdom (3:2) pre pet godina, kada je Partizanu bio otvoren put do poslednje titule i duple krune.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!