PARTIZAN NE ZABORAVLJA USPEH STOLICE: Novi trener crno-belih zaslužan za poslednju titulu kluba iz Humske

Novosti online

08. 06. 2022. u 16:45

ILIJA Stolica zvanično je postao novi trener Partizana. Navijači i uprava crno-belih novom strategu jednu stvar nikad neće moći da zaborave.

ПАРТИЗАН НЕ ЗАБОРАВЉА УСПЕХ СТОЛИЦЕ: Нови тренер црно-белих заслужан за последњу титулу клуба из Хумске

Foto: Nebojsa Parausic

Naime, on je u sezoni 2016/2017 sedeo na klupi Voždovca i može se reći da je jedan od najzaslužnijih za titulu koju je te sezone osvojio klub iz Humske.

"Zmajevi" su tada dva kola pre kraja usleli da savladaju Crvenu zvezdu sa 3:2 i na taj način pomognu Partizanu da izbije na čelo tabele. Crno-beli su održali prvo mesto do kraja i osvojili titulu, a potom i duplu krunu nakon osvajanja Kupa.

Tada je klub iz Husmke poslednji put bio šampion. Od tada dominaciju srpskim fudbalom preuzela je Crvena zvezda, a Stolica će učiniti sve da skine sa trona crveno-bele.

Takođe, dosta uticaja imao je na titulu koju je Partizan uzeo u sezoni 2015/2016, pošto je tada bio pomoćnik Zoranu Milinkoviću.

Jasno je da ovaj 43-godišnjak zna kako je raditi u ovako velikom klubu i nema dileme da će pokušati da ponovi uspeh iz 2017. godine, samo sada kao trener crno-belih sa Topčiderskog brda.

Promocija Ilije Stolice zakazana je za četvrtak u 15 časova u prostorijama kluba na stadionu Paritzana.

BONUS VIDEO: Pobednička parada Real Madrida

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije