STANOJEVIĆ PRED DUBOČICU: Nigde nije bilo labavo

Novosti online

30. 11. 2021. u 14:25

Fudbaleri Partizana nastavili su da ređaju pobede u Superligi, u Konferencijskoj ligi su na bod od plasmana u nokaut fazu, ali sada je vreme i za borbu na "trećem frontu".

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД ДУБОЧИЦУ: Нигде није било лабаво

FOTO: FK Partizan

Crno-beli u sredu (16.15) gostuju Dubočici u Nišu u okviru meča osmine finala Kupa Srbije.

"Favoriti smo, to je jasno. Gledali smo njihovih pet-šest utakmica, gledali smo i kako su izbacili Spartak u Subotici na penale, a mogli su i ranije da reše taj melč. Oprezni smo, igra se jedan meč, nikad ne znate u kom pravcu može da ode. Ali, maksimalno smo se spremili, znamo kako igraju, imaju iskusnog trenera. Ne razmišljamo da će biti lako, jer u fudbalu ne postoji lako. Znamo šta nam je cilj, tako smo se i spremili", rekao je Stanojević.

Nada se Stanojević da će teren nastadionu "Čair" biti dobar za igru, mada su vremenski uslovi poslednja dva dana bili loši.

"Padao je sneg, danas je kiša, nadamo se da će se teren osušiti. Kakav god bude teren, adaptiraćemo se."

Potvrdio je trener crno-belih da putuju svi igrači sem povređenih (Marković, Natho...) i zamenika kapitena Saše Zdjelara.

"Zdjelara hoću da odmorim jer je izašao iz povrede. Imamo prostora za rotacije. Možda će trojica-četvorica biti u rotaciji. To radimo uvek. Biće prostora za Milovanovića, poveli smo omladince Petkovića, ilića i Vlahovića. Videćemo ko će igrati, putuju sva četvorica"

Ambicije u kupu su najviše, ali prioritet za Partizan ove sezone se zna.

"Za mene je prvenstvo prioritet svih prioriteta. To je najduže takmičenje. I kup je važan, jasno je to svima. Sa istim žarom idemo u Niš, prošle sezone smo izgubili finale na penale".

Navijači crno-belih su u nekim mečevima zamerali igračima Partizana na "labavijem pristupu meču", što je po rečima Stanojeviča samo privid i da se to ne dešava, bar dok je on trener.

"Nigde nismo imali labaviji pristup, možda je tako izgledalo navijačima. Možda je izgledalo da smo mi lošije ušli u meč sa Proleterom, ali nije to bilo zbog nas. Oni su ušli bolje u meč, snažnije, agresivnije. Ne pitate se uvek samo vi. Što se nas tiče, odigrali smo 30 mečeva do sada, imaćemo 35 u polusezoni, ne znam da li smo negde ušli slabije. Stalno smo na maksimumu. Nisu igrači mašine. Mnogo je to za sve nas. Nekad vam se protivnik nametne. Dok sam trener, ne postoji "zarez" što se tiče motivacije, pristupa utakmici", rekao je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna