REAL HOĆE MBAPEA, PSŽ BESAN: Evo šta je Leonardo odgovorio Madriđanima

Novosti online

05. 10. 2021. u 19:24

PREDSEDNIK Real Madrida, Florentino Perez, uzburkao je javnost time što je rekao da će u januaru imati vest oko Kilijana Mbapea.

РЕАЛ ХОЋЕ МБАПЕА, ПСЖ БЕСАН: Ево шта је Леонардо одговорио Мадриђанима

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Sve to se nije svidelo čelnicima PSŽ-a, tačnije sportskom direktoru Leondaru smatrajući da priče oko francuskog fudbalera iskaču iz okvira dozvoljenih.

- Hajde da završimo sa ovim. Poslednji istup u javnosti ljudi iz Reala pokazuje manjak poštovanja i prema Pari Sen Žermenu i prema Mbapeu. To više ne možemo da tolerišemo. Kilijan je naš igrač i klub potpuno razume da će naš odnos potrajati -  odgovorio je preko L'Ekipa Leonardo Perezu.

Treba reći da su prethodno Karim Benzema i Karlo Ančeloti pohvalno govorili o napadaču "svetaca". Iz redova lidera Lige 1 su i to protumačili kao vid vrbovanja Mbapea.

- Cela situacija traje već dve godine. Prelazni rok je završen, moraju Madriđani da prestanu, ne smeju više da se ponašaju na ovakav način.

Leonardo zamera Realu to što je uključio sve strukture kako bi privoleo Francuza da dođe u "kraljevski kluba".

- U istoj sedmici pojavlju se prvo izjave Karima Benzeme, pa Ančelotijeve, sad i Perezove, pričaju kao da je Kilijan već jedan od njih. Sve to pokazuje nedostatak poštovanja prema PSŽ-u - zaključio je Leonardo.

Podsetimo, celo leto je Real pokušavao da angažuje Mbapea, ali do saranje nije došlo, pa je jedan od najboljih fudbalera sveta ostao na "Parku Prinčeva".

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)