BELGIJA OPET RAZOČARALA NA EURO 2020: Mnogo zvezda, a malo uspeha

Z. Ć.

03. 07. 2021. u 21:29

IMAJU sve, a ne osvajaju ništa. Još jedno veliko razočaranje priredila je Belgija, reprezentacija sa fenomenalnim individualcima, mestom broj jedan na FIFA rang-listi, svim uslovima za velika dela

БЕЛГИЈА ОПЕТ РАЗОЧАРАЛА НА ЕУРО 2020: Много звезда, а мало успеха

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, "crveni đavoli" su treći put na poslednja četiri velika takmičenja završili nastup u četvrtfinalu. Provukli su se protiv Portugalije, protiv Italije nisu mogli, jer su opet odigrali ispod svojih mogućnosti.

- Ovo je bilo četiri ili pet vrlo čudnih nedelja za mene. Ipak, želeo bih da se zahvalim medicinskom timu, pravo je čudo da sam igrao, jer sam imao problem sa člankom.

Naprsnuće u predelu ligamenata. Ipak, osećao sam odgovornost da igram. Loše je što nisam mogao bolje od ovoga - žalio je posle utakmice Kevin de Brujne, jedan od najboljih fudbalera današnjice.

Hendikep za Belgijance bilo je i to što bisu mogli da računaju na Realovog asa Edena Azara.

- Bio je to težak momenat za sve nas, imali smo mnogo povreda. Borili smo se do kraja. Italija je bila bolja u prvom poluvremenu, ali smo mi u drugom imali više prilika. Moglo je biti 2:2, ali nažalost nismo uspeli. Izgubili smo od vrhunske ekipe. Pokušaćemo da osvojimo Svetski kup, ali želim prvo da mislim o tome kako da se oporavim. Imao sam previše problema sa povredama poslednjih godina, ali sam se uvek trudio da dam sve za ovaj tim - dodao je De Brujne.

IZGUBILI OD BOLjEG

SPORTSKI je De Brujne čestitao Italijanima na zasluženom trijumu.

- Postigli su fantastičan gol, ali smo mi pre toga pogrešili. Imali su veći posed lopte, igrali bolje. Nije nam išla igra pasova. Uvek je razočaranje kada vas eliminišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina