STANKOVIĆ O LIGI ŠAMPIONA: San mi je da debitujem pred punom "Marakanom"

Novosti online

27. 06. 2021. u 18:59

CRVENA zvezda se u Austriji priprema za novu sezonu, a jedan od najmlađih prvotimaca u ekipi je Nikola Stanković, koji je nedavno produžio ugovor sa crveno-belima do 2025.godine.

СТАНКОВИЋ О ЛИГИ ШАМПИОНА: Сан ми је да дебитујем пред пуном Мараканом

FOTO: FK Crvena zvezda

Stanković je za zvanični sajt kluba istakao da je počastvovan što je nakon zimskih priprema na Kipru, ponovo sa prvim timom.  

- Srećan sam što sam došao na pripreme sa prvim timom Crvene zvezde. Malo mi je bilo teže u januaru jer sam bio prvi put na pripremama sa ekipom, pa mi je trebalo vremena da upoznam saigrače i stručni štab, dok je sada mnogo lakše - smatra Stanković.

Mladi fudbaler je naglasio da je potpisivanje ugovora veliki podstrek za njega.

- Naravno da je potpisivanje ugovora za mene dodatni motiv. Hvala upravi, treneru i celom stručnom štabu što su mi ukazali priliku i nadam se da ću opravdati njihovo poverenje.

Vezista je objasnio da su pripreme veoma naporne, ali da je takav rad neophodan da bi se postigli klupski ciljevi.

- Imali smo baš dugačku pauzu, najdužu otkad sam u Zvezdi. Na pripremama mora biti zahtevno i teško. Imamo 15 dana da se kvalitetno pripremimo do početka kvalifikacija za Ligu šampiona, a takođe i za domaća takmičenja.

Posebna želja mu je da debituje pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

- Moji snovi su kao i svakom zvezdašu da debitujem pred punom "Marakanom". Nadam se da će biti prilike za to i da ću ostati u prvom timu.

On je izneo svoja očekivanja od prve kontrolne utakmice, kao i koliko mu znače saveti trenera Dejana Stankovića za napredak u igri.

- Verujem da smo se dobro pripremili prethodnih dana i očekujem da ćemo zabeležiti pobedu. Radimo naporno, ali mora da se odradi i taj deo, teretana i vežbe snage, a posle prelazimo na rad sa loptom, što svi najviše volimo. Zahtevno jeste, ali to moramo da prođemo da bismo bili spremni kad sezona počne. Svaki savet od trenera je značajan. Trudim se da to uvažim i prikažem na terenu. Nadam se da će se to videti kad krenu mečevi – zaključio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)