"TO JE ČAST": Jeziv deo tajnog razgovora moćnika i glumice iz "Ivkove slave" nakon što ju je silovao!

Novosti online

25. 08. 2020. u 16:16

DANIJELA Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" da je bila žrtva zlostavljanja, a lepa glumica snimila je i razgovor sa "moćnikom iz filmske industrije", kako je opisan čovek čiji identitet nije otkrila.

ТО ЈЕ ЧАСТ: Језив део тајног разговора моћника и глумице из Ивкове славе након што ју је силовао!

Foto: S. Šarić

Upravo taj snimak mogao bi biti krucijalni dokaz ukoliko bi istraga bila započeta.

Glumica poznata po ulozi lepe Mariole u filmu "Ivkova slava" izazvala je burne reakcije domaće javnosti kada je progovorila o silovanju koje joj se dogodilo pre 10 godina, a koleginice su je pozvale da javno kaže ime i prezime zlostavljača kako bi mu se stalo na put.

Novinar Ilija Jandrić objavio je na svom profilu ono što smatra najpotresnijim delom Danijelinog dokumentarnog filma koji je, kako nam je rekao, odgledao za vreme Filmskog festivala u Sarajevu.

Kako navodi, reč je o razgovoru sa silovateljem koji je navodno tajno snimila, kada se nakon 4 godine od jezivog događaja navodno suočila sa njim preko telefona.

Naime, nakon što Danijela pita muškarca koji ju je silovao seća li se da je plakala i da nije želela ostati nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila "ne", on joj odgovara:

- Mogu da razumem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nežnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio ku*ac u neku koju ne poštujem? Da ponižavam, da potcenjujem? Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja?!

Inače, u trejleru se vidi i Danijela koja poziva najverovatnije svoju porodicu, pošto pita: "Da li je mama tu?".

Foto: S. Šarić

- Pre četiri i po godine sam preživela silovanje u Srbiji - govori Štajnfeldova, dok je sa druge strane neko pita: "O bože, Dani, zašto nam to nisi rekla?".

Danijela je ovaj razgovor obavila 4 i po godine nakon silovanja, koje je preživela pre 10 godina.

Podsetimo, glumica je deset godina provela u Americi, gde je otišla nakon što je preživela traumu. O seksualnom zlostavljanju prvi put je progovorila u svom dokumentarcu "Zaceli me", koji je nedavno predstavljen na Filmskom festivalu u Sarajevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (12)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni