DANIJELA Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" da je bila žrtva zlostavljanja, a lepa glumica snimila je i razgovor sa "moćnikom iz filmske industrije", kako je opisan čovek čiji identitet nije otkrila.

gedža

25.08.2020. 17:59

@Aleksandar - @aleksandar: kako možeš tako da razmišljaš? Kao da nemaš žnsko biće u porodici. Vidi kako je bila kao dete tada. I prvi veći posao posle akademije nađe se " baja" da je posle nekoliko rakija ili viskija pritisne - užas ... isto kao i oni po holivudu, decu upropašćavaju. Šta je mogla i znala tada da kaže? Vidiš da i roditeljima nije smela da kaže. Za ovakve stvari ne postoje nedodirljivi.

Dacha

25.08.2020. 18:05

@Aleksandar - Delimicno se slazem. Sigurno je nesto dozivela. Ali mi sve smrdi na manjak uloga, popularnosti i sad evo reklame za dokumentarac. E, snimila dokumentarac o silovanju ili ,,silovanju’’ a kao nema veze ko je.

Donrivoje038

25.08.2020. 19:37

@Aleksandar - Vama i svima koji vas podrzavaju, vasa cerka ili majka je silovana ! Pitam vas, dali bi dosla da vam kaze sto de dogodilo ili ce se sakriti negde i za neko vreme od srama ???

Dis

25.08.2020. 21:17

@Donrivoje038 - Проблем није у томе, већ у томе да је толико година прошло и да је можда још нека девојка силована у међувремену. С тог аспекта њено ћутање је упитно.Не суди само по томе што има људи који очигледно не могу да доживе туђу патњу и покушај превазилажења бекством.Али на естради је све спектакл као и само савремено друштво спектакла.Једна ствар упада у очи, уместо да заштити будуће жртве, она је снимила филм, па тако, посредно сазнајемо да је силована.Извините али ово личи на естрадизацију случаја.Сетите се оне девојке водитеља са Пинк-а (што је након насиља над њом побегао у Америку) која се сликала прво на инстаграму са масницом да би потом на позив отишла у тужилаштво??Ваљда и кад си жртва заслужујеш да ти се постави питање шта си побогу чекала?И сада кад бар знамо да се нешто догодило, она и даље не говори ко је у питању?Ако ништа друго, тужилаштво је покренуло поступак па ћемо и то сазнати.

LAKI

25.08.2020. 19:31

Естрадне "звездице" деле шаком и капом небили се докопале улогице, насловне странице или песмице, када се појаве млађе, а њих свет заборави, све су жртве насиља, све су силоване, све су малтретиране. Има ли и једна "глумица", "певачица" "манекенка" којој је каријера кренула низбрдо да није била "жртва насиља или силована". Оваквим будалаштинам се скреће пажња са обичнихдевојака и жена које су стварно преживеле ову трауму. За насилнике и силоватеље зна се, затвор и то у ћелији са ликом типа "јел` ти мене волеш, а кол`ко ме волеш"!!

Sasa

26.08.2020. 08:22

Malo mi sumnjivo sto dan posle toga se poverava laptopu na engleskom???? Zar to nije cudno. A posle snimis film u Americi na engleskom? A film je da podrzi silovane da se oslobode pritiska i kazu sve. Medjutim ona ne govori ko je? I have a problem with that to unndersteand! What you think?