EVO SA KOJIM KOLEGOM BI SAMARDŽIĆ SNIMIO DUET: Mnogo ga cenim i kao pevača i kao čoveka

Игор Митић
Igor Mitić

22. 08. 2023. u 17:44

Dok je u društvu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića obilazio novi gradski stadion u ovom gradu i pevušio delove svojih hitova, a pre nego što je prisustvovao i prvoj zvaničnoj utakmici na tek otvorenom terenu, Željko Samardžić je razgovarao sa novinarima na različite teme, a pored ostalog on je odgovorio i na pitanje sa kojim kolegom bi podelio binu.

ЕВО СА КОЈИМ КОЛЕГОМ БИ САМАРЏИЋ СНИМИО ДУЕТ: Много га ценим и као певача и као човека

foto: I.Mitić

- Ima ih mnogo. Obožavam Draganu Mirković. Nju volim kao pevača, druga i čoveka. Ima još mnogo kolega. Volim malu Milicu Todorović, Milicu Pavlović. Ima ih dosta iz te mlade generacije – rekao je Samardžić - Posebno drag je jedan momak koji je bio u „Zvezdama granda“. Uz to je i Leskovčanin. I sto puta kažem nije Stevana Anđelkovića Kustirica bezveze zvao.

Željko je o Stevi Anđelkoviću govorio biranim rečima. On je opisao njihov prvi susret i kako mu je otkrio da ga svi u njegov kući vole, a posebno Samardžićeva tašta.

- U moru tih mladih kolega koji su prošli pored mene on se zaustavio i tu se odmah vidi da se radi o jednom divnom i vaspitanom momku. Želim mu, od sveg srca, mnogo sreće. Zvao sam ga i nekoliko puta da otpevamo neki duet. Mnogo ga cenim i kao pevača i kao čoveka – rekao je Željko Samardžić.

Nekoliko sati kasnije ova regionalna zvezda održala je spektaklurani koncert na gradskom trgu u gradu na Veternici kojim je počela 33. Leskovačka roštiljijada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave