ZNAO JE DA BUDE SUROV: Nataša Ninković o saradnji sa Nebojšom Glogovcem - Imala sam frku kad radim sa njim

Novosti online

03. 05. 2022. u 00:46

NEBOJŠA Glogovac preminuo je početkom februara 2018. godine, a smrt slavnog glumca teško su podneli svi - od članova porodice do njegovih mnogobrojnih fanova, ali i kolega i prijatelja.

ЗНАО ЈЕ ДА БУДЕ СУРОВ: Наташа Нинковић о сарадњи са Небојшом Глоговцем - Имала сам фрку кад радим са њим

Foto: V. Danilov

Glumica Nataša Ninković govoreći o svojoj uspešnoj karijeri otkrila je da joj je divno kada radi sa kolegama koje poznaje i prisetila se legendarnog glumca Nebojše Glogovca te istakla da je znao da bude surov.

- Divno je raditi sa njima, kada nekoga dobro poznaješ, lepo je deliti. Mada, to je i zeznuto, jer te oni znaju. Mi dobro poznajemo jedni druge. Nema sakrivanja, znamo i osećamo. Svi su veliki na svoj način - rekla je.

Glumica je otkrila da joj je najzahtevnije bilo kada je snimala sa Nebojšom Glogovcem.

- Možda mi je najzahtevnije bilo sa Glogijem, zato što je on zahtevan. Predirektan Hercegovac. Muškarcima to ne smeta, njima kao ne zameraju. On je znao da bude surov u tome. Imala sam frku, ne u radu, nego kada me on gleda. On je govorio odmah direktno šta misli. Uvek sam imala frku od njegovog mišljenja - otkrila je Nataša.

Iako je Glogovac svoj privatan život držao daleko od javnosti, poznato je da je dva puta bio u braku. Prva supruga Nebojše Glogovca bila je poznata slikarka Mina Glogovac kojom se glumac, prema pisanju domaćih medija, oženio 1996. godine, kada je imao 28 godina i sa njom ostao punih 18 godina u braku.

Detalji njihovog bračnog života javnosti nisu poznati, osim činjenice da im je na svadbi kumovao Vojin Ćetković, Glogovčev dugogodišnji prijatelj i kolega. Glumac je sa Minom dobio dva sina - Miloša i Gavrila, a potom je iz drugog braka sa suprugom Milicom dobio ćerku Sunčicu.

BONUS VIDEO - NAPUSTIO NAS JE PRE TAČNO 4 GODINE: Nebojša Glogovac je u glumu "ušao" kao dečak na radiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)