GDE JE NESTALA ONA FATALNA BRINETA? Šok promena Nataše Ninković, glumica postala plavuša! (FOTO)

Novosti online

29. 04. 2022. u 18:41

POČELO je snimanje humorističke TV serije "Složna braća – The Nekst Đeneration".

ГДЕ ЈЕ НЕСТАЛА ОНА ФАТАЛНА БРИНЕТА? Шок промена Наташе Нинковић, глумица постала плавуша! (ФОТО)

Foto: V. Danilov

Naredna dva meseca, impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima, nastaviće snimanje u Šimanovcima, Lipovačkoj šumi i na drugim lokacijama u okolini Beograda.

Jedna od glavnih zvezda je nataša Ninković koja je zbog uloge potpuno promenila svoj imidž, pa je od prepoznatljive markantke crnke postala plavuša.

Nataša je podelila sliku na instagramu i iznenadila svoje fanove, koji su u početku imali problem da se naviknu na glumicu u ovom izdanju. Za farbanje, bila je zadužena natašina mama.

Pogledajte kako ona izgleda kao plavuša!

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja