BRAVO ZA NEDU I BRENU: Frizer i trendseter Milan Sarić o frizurama srpskih pevačica

V. N.

03. 12. 2021. u 13:30

DOBRA frizura je pola izgleda svake žene, kaže narodna mudrost. O onoj drugoj polovini, cipelama, nekom drugom prilikom ćemo.

БРАВО ЗА  НЕДУ И БРЕНУ: Фризер и трендсетер Милан Сарић о фризурама српских певачица

Foto: Novosti

Svaka osoba vodi računa kome daje glavu u ruke, a to se naročito odnosi na lepši pol.

Zato dame vrlo pažljivo biraju frizera, jer frizuru treba prilagoditi ne samo obliku lica, već i ličnom stilu i godinama.

Prestoničkom frizeru Milanu Sariću, jedinom srpskom trendseteru koji je radio editorijal za američki, engleski i ruski "Vog", glavu u ruke već decenijama poveravaju neke od najpoznatijih srpskih javnih ličnosti, od političara, preko glumaca, pevača i sportista, pa sve do krunisanih glava, poput kraljice od Jordana Anur, četvrte supruge i udovice pokojnog kralja Huseina, ili pak braće kneza Đorđa i princa Mihaila Karađorđevića, sinova princa Tomislava i princeze Linde. Zato smo ovog "fanatika sa makazama", koji je kao mali sanjao da jednog dana bude poput Tima Hartlija, ikone svetskog frizeraja, zamolili da za čitaoce "Novosti" prokomentariše frizure nekoliko srpskih folk i pop pevačica. Evo koja je dobila prelaznu ocenu, a koju bi Sarić rado ošišao...

* * * * * * * * *

DRAGANA MIRKOVIĆ

Dobar izbor posle lutanja

- DRAGANA je toliko lutala po stilovima, napokon je našla dobar izbor. Srpska brineta, lepa žena, kojoj super stoji duga, ravna i smeđa kosa. Mali volumen u feniranju ponekada, samo upotpunjuje eleganciju.

Foto M. Anđela

* * * * * * * * *

NEDA UKRADEN

Ekstravagantni pramenovi

- NEDA je kao vino, sve lepša. NJena boja kose podmlađuje. Nekada jednostavna lepotica brineta, danas prošarana plavuša, u pravom momentu. Pramenovi samo čine Nedinu kosu ekstravagantnijom. Srednja dužina, to jest, kraća kosa, još bolje. Volumen u profilu i nikako volumen u stranicama, vrh estetika. Zdrava lepota kose i linije. Bravo, Nedo!

Foto Novosti

* * * * * * * * *

LEPA BRENA

Tanka kosa je veliki problem

- ŽENA gazela, srpska Šer, Brena se sada pronašla u bob šišanju. Pored svih lepota, tanka prirodna kosa je veliki problem za održavanje. Profesionalna nega i vrhunski preparati su neophodni za takav problem. Kratki bob i šiške su uvek in. Umeci i perike su neophodni za Brenin vrhunski scenski rad, bravo!

Foto: Ata images

* * * * * * * * *

JELENA TOMAŠEVIĆ

Šišanje bi je osvežilo

- NAJVEĆA srpska etno-zvezda modernog izgleda. Jelena kao ni stilom pevanja, ne oskudeva ni stilom odevanja i frizure. Prirodno tamnoplave nijanse kose, blagi talasi, jednostavno, plus prirodni izgled frizure, savršen izbor. Malo kraća dužina kose uvek osvežava.

Foto: Novosti

* * * * * * * * *

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Autentični mini-val

- AUTENTIČNO. Mini-val pomaže da se zadovolji estetika. Malo duža kosa bila bi osveženje.

Foto: Ata images

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DEVIN POSLEDNJI SAZNAO PRESUDU: Miroslav Ilić najavljuje žalbu na odluku o utvrđenom očinstvu