KOMEMORACIJA MERIMI NJEGOMIR: Deca uplakana, brojne kolege i prijatelji se opraštaju od legendarne pevačice (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 11. 2021. u 10:55

LEGENDARNA pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u subotu, 20. novembra, posle borbe sa teškom bolešću, a danas je održana komemoracija njoj u čast u Kamenoj sali Radio Beograda.

КОМЕМОРАЦИЈА МЕРИМИ ЊЕГОМИР: Деца уплакана, бројне колеге и пријатељи се опраштају од легендарне певачице (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V.Danilov

Tim povodom neutešna porodica, prijatelji i kolege okupili su se kako bi Merimi odali poslednju počast.

Među prvima je stigla njena ćerka Ljubica Njegomir Živić, u crnom od glave do pete. Tužno, uplakano lice krila je sunčanim naočarima, a čim je stigla izjurila je iz automobila i utrčala u salu. Takođe, pored Ljubice, u prvom redu sedele su i Milica i Jelena, kao i njihov brat Marko. 

Među onima koji prisustvuju komemoraciji su i Radiša Urošević, kompozitor Miša Mijatović, Ivan Milinković, Svetlana Bojković, Branka Sovrlić, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, kao i pevačica Ana Bekuta, čiji je partner Milutin Mrkonjić trenutno u teškom stanju u bolnici. 

Da podsetimo, Merima je rođena 9. novembra 1953. godine u Beogradu.

Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što "Ivanova korita", "Ruzmarin", "Što je lepo kad se neko voli", "Ali pamtim još", "Opilo nas vino", "Kad zaškripi kapija", "Bol bolujem", "Zelene su oči tvoje", "Da nije ljubavi tvoje", i mnoge druge.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024