SLUŽENjEM parastosa i polaganjem venaca kod spomenika i kosturnice u Zalazju, kod Srebrenice, u okviru tradicionalne Memorijalne manifestacije "Petrovdanski dani", danas je obeleženo 30 godina od stradanja 69 srpskih civila i zarobljenika u podrinjskim selima Zalazje, Sase, Biljača, Zagoni i Brod.

Komentari (5)

Goran352

12.07.2022. 21:05

Za da vide treba preko puta svake ambasade da se postave slike ubijenih da vide da bude napisano na nekoliko jezika za da vide pravu istini a ovako samo pricamo i nista

Milan Kan

13.07.2022. 03:48

Ostavite Srebrenicu ne pisite o njoj kao da ne postoji.Pisite I govorite o Srpskim zrtvama I genocidu koji je napravljen u prvom I drugom ratu nad Srbima i 90-ih u gradjanskom ratu.O Tom pisite is dana u dan valjda ce im dosaditi da govore o njihovom laznom genocidu .

Svensrb

13.07.2022. 10:03

Kada su srpske žrtve u pitanju tada svi ćute." srbe treba"??? I ubice hodaju posle i kupuju zemlju srpsku po BiH. Oni nisu zločinci??? Horić je kupio mnogo placeva u BiH...

Andrej

13.07.2022. 14:09

Dragi Srbi, Oplakujte sami svoje zrtve kao sto ste to cinili kroz vekove. Ne zaboravljajte vase neprijatelje koji su to pocinili i ne obracajte paznju na lazi u vezi Srebrenice kada vi dobro znate sta se tu desavalo. Nikada im oprostiti ne sbmijete. Da li se ikada jedan Bosnjak, musliman upitao javno, zasto nemaju saosecanja prema srpskim neduznim civilima poput malog Slobodana Stojanovica koga zaklase zveri zlocinca Nasera Orica ?Necete to doziveti.