VLADU britanskog premijera Borisa Džonsona bavi se još jednim skandalom nakon što je jedan od funkcionera stranke podneo ostavku na funkciju, a zatim ga je Konzervativna partija suspendovala zbog incidenta koji je izazvao u pijanom stanju u kojem je navodno pipao dvojicu muškaraca na jednom događaju.

Bikot

01.07.2022. 21:48

Cuj njih Torijevci! Sve su izmislili i smisli da sludjuju svet. Torijevci. U svakom slucaju Kraljevstvu UK su odbrojani dani, Oni su smisljenom revolucijom oborili Romanove. A sada je u akciji i trenutno traje tiho obaranje krune u UK , Danskoj , Svedskoj, i Spaniji. Veliki su procesi u pitanju. Nezaustavljivi. Posle rata u Ukrajini ce pasti sve krune u Evropi. I to je jako dobvro za Demokratiju i za Evropu a i za Rusiju.

011

01.07.2022. 22:23

Можда то за некога јесте "скандал" и / или нешто неочекивано, али се мени ту све заиста савршено уклапа. Посебно зато што се ради о Енглезима.

Bikotnion

01.07.2022. 23:17

Bahhh nebih tako nazvao naslov, ali nema veze. Idite svojim putem, gde vam je receno da idete i gde vam je placeno da idete. Stvari stoje mnogo a ne malo drugacije, Srecno !!!!

Desimir

02.07.2022. 06:31

Narod zapadnih zemalja prevaren obmanunt njihovih vlada sve vise siromasniji a oni sve bogatiji. moj omiljeni kancelar Elmut Smit Vili Brand iz SPD partije kad je radnik bio postovan dobro placen nemacki poslodavci vrlo korektni posteni provodio sam vreme na poslu sa zadovoljstvom vise nego kuci zato sto je radna atmosfera bila dobra

Rašo

02.07.2022. 06:56

Ето ти сад! Није им сметало алкохоличар Черчил да да буде премијер а проблем је један министар. Старе преварантске игре Енглеза али овај пут Русија, а ни остатак света, неће "стати на те грабуље'!