DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 23. JUN: Lava očekuje bura emocija, Škorpiji će da se promene planovi, Vodoliji stiže novac

Astrolog: Marina Jungić Milošević

22. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 23. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 23. ЈУН: Лава очекује бура емоција, Шкорпији ће да се промене планови, Водолији стиже новац

Image by Mabel Amber from Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Zbog aspekata Sunca i Meseca, koji ulazi u Devicu, sa vašim vladaocem Plutonom, prilagodite se okolnostima i izbegavajte rasprave sa šefovima. Novac pritiče iz paralelnih izvora prihoda. Vodolija misli na vas. Budite oprezni za volanom.

Bik

Mesec u petom polju pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka donosi vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama. Devica će vam se naći pri ruci oko rešavanja nekih praktičnih problema. Dobijate SMS od Riba. Izbegavajte gazirane napitke.

Blizanci

Pozicija Meseca u Lavu i vašeg vladaoca Merkura, u prepodnevnim satima, najavljuje uspešan poslovni dogovor. Ulazak asteroida Ceres u polje ljubavi, muškarcima nagoveštava susret sa ženom za koju će se vezati. Nervna napetost.

Rak

Vaš vladalac Mesec nasuprot retrogradnom Saturnu, može da prolongira poslovne dogovore i potpisivanje ugovora. Dobar aspekt sa Jupiterom donosi vam novac, ako često putujete zbog posla. Dobijate poziv za izlazak od Škorpije. Nesanica.

Lav

Izazovni aspekti između Urana, Plutona i Meseca u vašem znaku, pre podne, donose buru emocija na ljubavnom planu. U popodnevnim satima, dobijate primamljivu ponudu, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Problemi sa pritiskom.

Devica

Opozicija između Meseca u vašem znaku i retrogradnog Saturna donosi probleme u vezi sa sudskim procesima ili prilikom sklapanja ugovora. Romantični Bik šalje vam poziv za odlazak na zajednički put. Unosite više tečnosti.

Vaga

Asteroid Ceres u vašem znaku pod naglašenim uticajem vladaoca polja posla i ljubavi, povoljno utiče na vaš odnos sa partnerom. Pozicija Meseca u 12. polju upozorava da povedete računa o tome šta i kome pričate. Osetljiva koža.

Škorpija

Naglašeno polje karijere, do podneva, donosi nove poslovne izazove, ali i promenu planova. Pozicija vašeg vladaoca Plutona u inkonjunkciji sa Mesecom, zahteva prilagođavanje potrebama emotivnog partnera. Problemi sa stomakom.

Strelac

U prepodnevnim satima, iskoristite poziciju Meseca u Lavu, ukoliko planirate potpisivanje važnih ugovora. Dobijate iznenadni poziv za izlazak od osobe sa kojom se dugo niste videli. Pazite se povreda u kući.

Jarac

Napet aspekt koji Mesec sredinom dana obrazuje sa vašim vladaocem Saturnom, nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. U prepodnevnim satima, novac pritiče preko paralelnog ili honorarnog posla. Osetljiv želudac.

Vodolija

Mada je moguće kašnjenje sa nekom isplatom, pozicija asteroida Gold u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda iz drugog izvora. Jedan harizmatični Strelac želi da pridobije vašu pažnju i naklonost. Problemi sa zglobovima.

Ribe

Dogovor o novom angažmanu završite u prepodnevnim satima, ako se bavite umetnošću. Simbol emocija, Mesec, pod uticajem Saturna i asteroida Eros iz vašeg znaka, nagoveštava susret sa starijom osobom kojoj ste postali opsesija. Proverite krvnu sliku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)