PUCNJAVA NA UBU: Vlasnik kafane posle svađe pucao na policajca - ispalio četiri metka

Novosti onlajn

27. 03. 2022. u 12:22

POLICAJAC sa Uba, R. P., prijavio je u subotu rano ujutru policiji da je napadnut u jednom ugostiteljskom objektu, kao i da je tom prilikom pucano na njega, ali na svu sreću, iako je ispaljeno četiri metka, on nije povređen.

ПУЦЊАВА НА УБУ: Власник кафане после свађе пуцао на полицајца - испалио четири метка

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Kako se saznaje, sumnja se da je R. P. u subotu uveče bio u kafani privatno i da se tamo posvađao sa vlasnikom objekta D. M.

- Policajac, koji nije bio na dužnosti, navodno je oko 3.30 sati ušao u raspravu sa D. M., koji je tokom svađe, kako se sumnja, potegao pištolj. D. M. je ispalio dva metka u pod i dva u plafon. Na sreću, hici nisu pogodili nikoga - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, R. P. je slučaj prijavio oko četiri sata ujutru, a palicijske patrole su odmah izašle na lice mesta i obavile uviđaj.

- Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva Ub obavljen je uviđaj, a u podu objekta i na plafonu pronađena su ispaljena zrna. Po nalogu tužilaštva osumnjičeni D. M. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo izazivanje opšte opasnosti - dodao je izvor. 

BONUS VIDEO: 

UDARIO ŽENU SEKIROM, PA POKUŠAO DA SE OBESI: Porodična drama na Zvezdari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!