ZAKAZANO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA I U KRIVICI: Proces počinje krajem januara

S. J. M.

29. 12. 2023. u 14:21

SUĐENjE Kecmanovićima, Vladimiru i Miljani, roditeljima Koste K. koji je ubio deset osoba, a šest ranio 3. maja ove godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, osim u parničnom počinje i u krivičnom postupku. Viši sud u Beogradu zakazao je dva termina - 29. i 30. januara 2024. godine.

ЗАКАЗАНО СУЂЕЊЕ КЕЦМАНОВИЋИМА И У КРИВИЦИ: Процес почиње крајем јануара

Foto: Privatna arhiva

Optužnicom koja je u ponedeljak postala pravosnažna Vladimir se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer nije dobro obezbedio pištolje u kući i jer je učio Kostu da puca, a Miljana za nedozvoljeno držanje metka, jer je njen DNK trag nađen na jednoj čauri u školi.

Sudiće se istovremeno i vlasniku streljane u kojoj je Kosta vežbao da puca Ratku Ivanoviću i instruktoru u streljani Nemanji Marinkoviću, koji se terete za davanje lažnog iskaza.

BONUS VIDEO:

POLICAJAC VLADIMIR ZA "NOVOSTI": Udarali su me metalnom šipkom, nisam se povukao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!