DEČAK POVREĐEN JER JE ISKOČIO IZ AUTOBUSA? Oglasilo se tužilaštvo o incidentu u Rakovici

J. D. Lj.

20. 10. 2022. u 14:31

DEČAK star 15 godina teško je povređen sinoć u Rakovici, zbog čega su se oglasili iz Tužilaštva.

ДЕЧАК ПОВРЕЂЕН ЈЕР ЈЕ ИСКОЧИО ИЗ АУТОБУСА? Огласило се тужилаштво о инциденту у Раковици

Ministarstvo Odbrane

Kako je navedeno, u večernjim satima 19. oktobra 2022. godine u Borskoj ulici u Rakovici  "došlo je do povređivanja maloletnog lica, koje se desilo tako što je maloletnik iskočio iz autobusa koji je saobraćao na liniji 50!"

- Povređeni maloletnik se nalazi na Odeljenju reanimacije VMA, posle čega je dežurni zamenik Drugog osnovnog javnog tužilaštva naložila obavljanje razgovora sa vozačem autobusa i svedocima. Njihove izjave biće u izveštaju dostavljene Tužilaštvu. Takođe je naloženo da se konsultuje i dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, s obzirom na to da se radi o maloletnim licima.

Tužilaštvo će nakon utvrđivanja svih činjenica vezanih za navedeni događaj doneti odluku o daljem postupanju, dodato je.

Podsetimo, kako "Novosti" nezvanično saznaju, petnaestogodišnjeg dečaka, koji je sinoć teško povređen prilikom ispadanja iz autobusa u Borskoj ulici, nije pokosio automobil.

U Hitnoj pomoći su nam rekli da je ekipa izašla na teren oko 19.00 časova, te je dečak hitno prevezen na Vojnomedicinsku akademiju, gde mu je konstatovano krvarenje u mozgu i prelom lobanje.

Daljom istragom utvrdiće se kako je došlo do nesreće.

BONUS VIDEO - TRI DEČAKA OSTALA BEZ RODITELjA: U Batočini, ispred kuće, nastradao samohrani otac Saša Kostadinović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!