U NESREĆI KOD ZMAJEVA POVREĐENE DVE OSOBE: Poznato u kakvom su stanju

Lj. P.

29. 08. 2022. u 15:42

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se danas dogodila između Bačkog Dobrog Polja i Zmajeva, povređene su dve osobe, rečeno je "Novostima" u Domu zdravlja " Veljko Vlahović" u Vrbasu.

У НЕСРЕЋИ КОД ЗМАЈЕВА ПОВРЕЂЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ: Познато у каквом су стању

D. Ristić

Služba hitne medicinske pomoći je, kako navode, poziv primila u 11.39 sati. Na lice mesta je stigla prva ekipa SHMP u 11.52 na čelu sa dr.spec. Aleksandrom Ninkov.

Zatekli su, kako dalje navode, pacijenta R.V. (74)  iz Zmajeva u putničkom vozilu kao vozača, i on je teškog opšteg stanja, nakon što je imobilisan, nadoknađena mu je izgubljena tečnost i transportovan je u Urgentni centar KCV.

Druga povređena osoba je vozač putničkog automobila koji je u stabilnom stanju poslat u Opštu bolnicu u Vrbas.

Saobraćajna nesreća se iz još neutvrđenih razloga desila na putu Zmajevo - Bačko Dobro Polje,  učestvovala su dva vozila.

Kako nezvanično saznajemo, do udesa je došlo iz pravca Bačkog Dobrog Polja prema Zmajevu, kada je "Reno senik" krenuo da pretiče "Pežo". U jednom trenutku, vozač "pežoa" je, bez naznaka, naglo skrenuo u levu stranu i udario u "Reno" koji je od siline udarca sleteo sa kolovoza i prevrnuo se na levi bok.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo