UMRLA JE NA DAN KAD SU JOJ DRUGOVI SAHRANJENI: Oproštaji od balerine Anastasije - nadamo se da će naći mir (FOTO)

Novosti online

16. 02. 2022. u 17:42

MLADA balerina Anastasija Jocev (19) preminula je juče u Urgnentom centrom nakon tri dana borbe lekara za njen život.

УМРЛА ЈЕ НА ДАН КАД СУ ЈОЈ ДРУГОВИ САХРАЊЕНИ: Опроштаји од балерине Анастасије - надамо се да ће наћи мир (ФОТО)

Foto: Printskin Fejsbuk

Ona je ujedno i treća žrtva teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu na ulasku u Alibunar. Anastasija je preminula na dan kada su dva prijatelja sa kojima je bila u vozilu sahranjena.

Od nje se opraštaju prijatelji na društvenim mrežama.

- U teškim trenucima kada gubimo veru i ne pronalazimo ni najmanje reči utehe, ostaje nam nada da će naši mladi pronaći svoj spokoj. Oni su bili osobe koje su pružale pomoć uvek kada je bila potrebna, ali i kada nije - jer su podrazumevali da poznanici, prijatelji i meštani treba jedni drugima da daju podršku.

Daju podršku, uskoče da pomognu u organizaciji naših manifestacija, sportskim druženjima i radnim akcijama. A najlepše od svega je što su to radili veselog i iskrenog srca, zbog čega su nam druženja, tereni i kafići u selu postala omiljena mesta okupljanja, a sada i mesta sećanja.

Sve i da nismo poznavali ove mlade osobe i da nisu bili aktivan deo naše zajednice, tuga, bol i osećaj nepravde ne bi bili ništa manji. Bes i nemoć su opravdana osećanja svakog od nas.

Kao što smo pokazali zajedničku snagu i solidarnost u najtežim trenucima, tako je i na svima nama da zajedno i zauvek održimo sećanja na naše drugare i drugaricu - stoji u jednoj Fejsbuk objavi.

Prikupljaju novac za Anastasijinu sahranu

U međuvremenu, prikuplja se i pomoć za sahranu mlade balerine iz Alibunara.

Na sajtu Gofundme stoji objava prijateljice njene porodice u kojoj se mole svi za prikupljanje novčanih sredstava za sahranu Anastasije.

Foto: Printskrin

- Ja sam najbolja prijateljica njene majske od prvog razreda. Ona je imala dve predivne ćerke. Starija Anastasija je imala 19 godina, prelepa, pametna devojka neverovatna balerina koja je tragično preminula u saobraćajnoj nesreći sa dva njena prijatelja - piše u objavi u kojoj dalje moli za bilo kakvu finansijsku pomoć porodici u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO  - Ni tragedija nije ubrzala obnovu mosta gde su stradala dva fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda