POGINULA PRED SESTROM: Detalji tragedije kod Aranđelovca, Marija proveravala kvar na kolima kada ju je pokosio automobil!

Novosti online

14. 02. 2022. u 19:48

U SINOĆNOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod sela Venčane blizu Aranđelovca, na mestu je poginula Marija M. (30).

ПОГИНУЛА ПРЕД СЕСТРОМ: Детаљи трагедије код Аранђеловца, Марија проверавала квар на колима када ју је покосио аутомобил!

Foto: Depositphotos

Nesrećnoj devojci se pokvario automobil, pa je izašla iz auta da vidi šta se desilo. Na nju je kolima naleteo karate trener D.M. (74) dok je stajala ispred pokvarenog auta sa sestrom A.M. (22), koja je lakše povređena. On je udario u kola i odbacio vozilo na njih.

Kolima Hitne pomoći je prevezena u bolnicu, ali je na putu preminula. Vozaču je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan pred nadležnim tužiocem.

Meštani Venčana kažu da se nesreća dogodila na delu puta na kome ne može da se brzo vozi, te da su veoma iznenađeni kako je tu uopšte došlo do udesa.

Kako kažu, nesreću je izazvao čovek koji je pre desetak godina otvorio, na ulazu u Venčane, teretanu i karate trening centar.

- Devojka koja je stradala je iz sela Mirosaljci. Ona je krenula ka Venčanima, kada ju je udario vozač. Navodno, kola su joj se pokvarila, stala je pored puta sa sestrom, a na autu nisu imale svetla, nije im radila čak ni pozicija. Vozač ih, kako se priča, nije video i udario je u njih otpozadi - kažu meštani.

BONUS VIDEO - POTRESNO: Ispovest porodice devojke koja je sinoć poginula u saobraćajnoj nesreći u Zemun polju

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!