I U SMRT OTIŠLI ZAJEDNO: Sahranjeni nerazdvojni prijatelji iz Alibunara, stradali u saobraćajnoj nesreći

Novosti online

15. 02. 2022. u 18:20

ALIBUNAR, malo mesto u Banatu ostalo je zavijeno u crno u večeri između subote i nedelje, kada je automobil, u kojem su bila dvojica momaka i još tri osobe, iz za sada nepoznatog razloga naleteo na traktor u kojem je bio Emanuel T, inače prijatelj mladića.

И У СМРТ ОТИШЛИ ЗАЈЕДНО: Сахрањени нераздвојни пријатељи из Алибунара, страдали у саобраћајној несрећи

Foto: Fejsbuk

Zoran Aćimović (32) i Vladimir Milojević (30), koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći kod Alibunara, sahranjeni su danas na groblju u tom mestu.

- U životu nisam sreo bolje momke od njih dvojice. Jadne njihove porodice, šta ih je snašlo sada. Eto družili su se maltene ceo život, stalno bili zajedno i otišli zajedno u smrt, a sada će i počivati zajedno.Tuga - rekao je jedan komšija.

Podsetimo, tragedija se desila kada se petoro mladih kolima vraćalo sa proslave punoletstva na kojem su bili u susednom Vladimirovcu.

- Vozač traktora rekao je da je video automobil koji mu se približava velikom brzinom, a zatim je pokušao da ga obiđe sa desne strane. Tada se dogodio udarac. Automobil se od siline udarca zapalio, a vozač traktora je izleteo kroz šoferku - rekao je jedan od meštana.

Automobil se potom i zapalio.

Foto: Privatna arhiva

On je dodao da je troje ljudi preživelo zahvaljujući traktoristi koji je sam izvukao sve iz auta osim vozača, do kog nije mogao da dođe jer je bio zaglavljen u smrskanom autu i već ga je zahvatila vatra. Nažalost, Vladimir sa mesta suvozača preminuo je na putu do bolnice.

Tada je teško povređena Anastasija Jocev, mlada balerina, koja je zadobila frakturu lobanje i kojoj je izvađena slezina. Ona se i dalje nalazi u kritičnom stanju, lekari se bore za njen život, a prijatelji na društvenim mrežama šire apel kako bi dali krvi za njihovu drugaricu.

BONUS VIDEO - EKSKLUZIVNO: Ispovest supruge Dragana Panića (51), Srbina preklanog na brodu u Italiji

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!