UBADANJE U KNEZ MIHAILOVOJ: Saslušani okrivljeni za napad na muškarca

S. J. M.

11. 12. 2023. u 14:33

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Stevan D. (33) zbog sumnje da je 3. decembra u 01.20 časova u Knez Mihailovoj ulici, nakon kraće verbalne rasprave, nožem ranio A. V. (25) u grudi i branio se ćutanjem.

УБАДАЊЕ У КНЕЗ МИХАИЛОВОЈ: Саслушани окривљени за напад на мушкарца

Foto: Ž. Knežević

Osim njega saslušan je i Nemanja J. (20),  zbog sumnje da je sakrio nož kojim je krivično delo izvršeno, bacivši ga u šaht na uglu Kralja Petra i Uzun Mirkove, a koji su pripadnici policije Stari Grad pronašli i on je izneo odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Stevanu D. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Nemanji J. je nakon saslušanja ukinuto zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode. 

Stevanu D. se na teret stavljaju krivična dela pokušaj ubistva i neovlašćeno držanje opojnih droga, s obzirom da je pretresom njegovog stana policija pronašla manju količinu kokaina i marihuane.

Nemanja J. se tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije