MALTRETIRALI DEČAKA: Uhapšeni osamnaestogodišnjaci u Boru zbog napada na petnaestogodišnjeg dečaka

S. M. J.

19. 10. 2023. u 16:18

DVOJICA osamnaestogodišnjaka uhapšena su u Boru zbog maltretiranja petnaestogodišnjeg dečaka. Protiv godinu dana starijeg maloletnika biće podneta krivična prijava.

МАЛТРЕТИРАЛИ ДЕЧАКА: Ухапшени осамнаестогодишњаци у Бору због напада на петнаестогодишњег дечака

Foto: S.M.Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. P. (18) i M. M. (18) koga terete da su sinoć, u društvu šesnaestogodišnjaka presreli jednog dečaka, starog 15 godina i ugurali ga u automobil.

Oni su, saznajemo u policiji, u automobil marke „folksvagen“ koji je vozio M. M. ugurali dečaka, koga su M. P. i šesnaestogodišnjak, tokom vožnje, više puta udarili i naneli mu lake telesne povrede.

Potom su dečaka, stigavši u centar Bora, izbacili iz automobila. Osamnaestogodišnjaci su uhapšeni i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, određeno im je zadržavanje do 48 sati. Po isteku ove mere će, uz krivičnu prijavu da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu, biti privedeni tužiocu.

Protiv šesnaestogodišnjaka će, navode u Policijskoj upravi Bor, biti podneta krivična prijava za isto krivično delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije