PARTNER SEVERNA MAKEDONIJA: Na Međunarodnom sajmu turzima u Nišu više od 150 izlagača

J. Ć.

28. 03. 2023. u 09:25

U NIŠU će biti održan 24. Međunarodni sajam turizma. Otvaranje je 30. marta u 11 sati u hali "Čair" i trajaće do 01. aprila 2023. godine.

ПАРТНЕР СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА:  На Међународном сајму турзима у Нишу више од 150 излагача

Foto: TU NIŠ

Međunarodni sajam turizma u Nišu je mesto koje već dugi niz godina okuplja na jednom mestu sve aktere turističke privrede iz Niša, Srbije ali i iz celog regiona Balkana.

Partner ovogodišnjeg regionalnog sajma turzma je Severna Makedonija i do 1. aprila Niš će biti mesto gde se održava najznačajnija turistička manifestacija ovog dela Balkana.

Poseban kuriozitet donosi učešće Republike Severne Makedonije kao partnera koja će predstaviti svoju kulturu i turističke potencijale.

-Na našem sajmu biće izlagača iz cele Srbije i regiona a partner Severna Makedonija imaće veliki broj svojih izlagača, koji će ponuditi zanimljive i veoma pristupačne turističke destinacije. Odlučili smo se za ovo partnerstvo jer ćemo tako imati raznovrsniji program i smatramo da je Niš odlično mesto za prikazivanje turističkih destinacija čitavog regiona, jer je naš grad ostvario rekord prošle godine sa 137.000 turista i 280.000 noćenja - rekla je  Adriana Anastasov, gradska većnica zadužena za turizam i kulturu.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna