EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ČAČKU: Primljena tri pacijentra, otpušteno isto toliko

V. I.

02. 09. 2020. u 13:31

NA svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovan je 21 pacijent. U protekla 24 časa (presek od srede oko podne) primljeno je tri pacijenta, a otpušteno je isto toliko.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Примљена три пацијентра, отпуштено исто толико

Foto: V. Ilić

Za poslednja 24 časa  u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije pregledano je 23 pacijenta, od kojih je 14 prvih pregleda.

- Obaveštavamo sve sugrađane, koji imaju povišenu temperaturu, kašalj i bol u grlu da se mogu javiti u prijemno-trijažne ordinacije Doma zdravlja, u Ulici Veselina Milikića br.9 i Zdravstvenu stanicu Ljubić, Ulica Braće Novičić br.2. - navode u Radnom timu za sprečavanje širenja zaraze.

- Brzi testovi se mogu uraditi svakoga dana do 12 časova u privremenoj ambulanti, a posle 12 časova u laboratoriji Doma zdravlja. PCR testovi se mogu uraditi u periodu od 12 do 16 časova u Zavodu za javno zdravlje.

Radni tim i gradonačelnik Milun Todorović apeluju na sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera u cilju sprečavanja širenja bolesti kovid – 19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)